Mina andra intressen

betting på fotbollDet är inte bara snickra som jag tycker är roligt. Fotboll tar upp mycket av min tid och att betta på fotboll är riktigt kul. Jag har flera favoritlag som jag gärna bettar på och det blir nästan som ett extrajobb då det kräver en del engagemang om man vill ha chans att vinna. Läsa in sig på de olika lagen och köp av spelare passar kanske oss som är lite av fotbolls och bettingnördar. Betting för mig är en sorts avkoppling och är en bra sysselsättning i det ofta annars hektiska livet många av oss lever i idag.

Alla kan

Du behöver inte vara proffs för att lära dig om betting på fotboll. Även om jag gärna läser, vrider och vänder på argument och funderar så kan man betta som vilken gröngöling som helst. Det är inte svårt. Det finns en mängd olika bettingsajter att använda sig av och de flesta av dom är väldigt användarvänliga. Ibland finns det även en chattfunktion där man kan chatta med supporten om det är saker man undrar över och få svar på eventuella frågor med detsamma. En trygghet för den nyblivne bettaren.

Hur fungerar det

Betting handlar i korta drag om att bestämma vilket lag man tror kommer vinna och med hur många mål. Det kan dock vara svårt att pricka rätt men om man lyckas, kan det inbringa storvinsten. Sen kan man gå in i det ännu mer och betta på vilken spelare som kommer göra mest mål, har mest bolltid eller flest skott på mål. Det går även att betta på vem som kommer få rött kort eller om det kommer bli till exempel fler än 3 mål totalt i matchen räknat på båda lagen. Ja, egentligen kan man betta på i princip vad som helst. The sky is the limit, som man brukar säga.